PROGRAM 2013

Programmet kan ses som pdf her.

 

Musikprogram

14.00 Martin & Ketil - kendt fra "Naturpatruljen" på DR.

15.00 Bjerregaard & Sørensen - skotsk/irsk folkemusik.

16.45 PÅ SCENEN - musik fra 80'erne og frem til i dag.

18.45 Sanne Jam - Sanne Salomonsen gennem et helt årti.

20.45 Blood on Blood - passion for rock-bandet Bon Jovi.

22.45 Dukkedrengene - de kræver ingen introduktion!

 

Børneunderholdning

Kom og vær med når gøgleren Jesper Von Kriegenbaum laver akrobatik og underholdning for alle på pladsen fra kl. 15.30 til 17.30!

 

Auktion

Omkring kl. 18 auktioneres Rockwool og et havemøbelsæt.

 

Entré

Entré: 50 kr - børn under 12 år fri entré.

 

Konferencier

Michael Schmidt


Martin & Ketil

14.00 Martin & Ketil

 

 

Succesen for de små fortsætter. Nu med Martin og Ketil, der er kendt fra utallige tv-udsendelser, som f.eks. "Naturpa-truljen" på DR og "Martin og Ketil - Verden for begyndere" på TV2.

 

Her underholder de børn med musik og lærerige programmer.

 

Martin og Ketil - stor oplevelse for børn og barnlige sjæle :)

www.facebook.com/MartinogKetil


Junglezoo

Martin og Ketils junglezoo er et projekt af Jesperhus Feriepark. 3.000 kvm. indendørs jungle, hvor alle dyr skal leve frit med hinanden og gæsterne. 

 

www.jesperhus.dk/oplevelser/martin-og-ketil

 

Martin& Ketils junglezoo

Martin og Ketil
 
Jesper Von Kriegenbaum
 
Kom og vær med når Jesper laver akrobatik og underholdning for alle på pladsen fra kl. 15.30 til 17.30.
 
 
 
Jesper Von Kriegenbaum

Musik

15.00 Bjerregaard & Sørensen

Der skrues op stemningen, når den alsidige og folkekære gruppe Bjerregaard og Sørensen indtager scenen på plænen. De spiller alt fra traditionelt skotsk/irsk folkemusik til sangskatte fra både ind og udland.

Gennem de otte år, Bo Bjerregaard og Morten Sørensen har eksisteret som musikalsk duo, har de både givet små intimkoncerter på værtshuse, underholdt til talrige private arrangementer og spillet ved diverse festivaller i det ganske land - blandt andet for fulde huse til to koncerter på Tønder Festival i 2008.

 

Bjerregaard og Sørensen

 

Er der et bestemt nummer, du gerne vil høre, er der god chance for, at de to erfarne herrer kan diske op med det. Deres reportoire er nemlig gennem årene blevet stadigt større og indeholder i dag omkring 400 numre.

Bag mikrofonen står Morten Sørensen, der behersker den svære kunst, det er, at synge som de indfødte så karakteristisk gør det i Irland og Skotland. Han bidrager også med toner fra fløjte, guitar, bodhran og mandolin og ledsages af Bo Bjerregaard, som giver giver den hele armen på guitar.

Inspirationen til musikken henter folkemusikerne særligt fra den kendte skotske gruppe Runrig.

Se mere på www.bjerregaardogsørensen.dk.

16.45 PÅ SCENEN


På scenen

 

Der spilles festlig dansemusik fra 80'erne og frem til i dag.

 

På Scenen

 

Steffen Jensen: bas og vokal

Emil Andersen: klaver og kor

Michael Engel: guitar og kor

Kathrin Jensen: vokal

Rasmus Salomonsen: trommer

18.45 Sanne Jam

Sanne Jam fra Odense har eksisteret siden januar 2012 og udsprang fra cover bandet Flair Band, da energien, drive og magien bare var noget helt andet ved at spille Sanne Salomonsen's numre.

Sanne Jam spiller en smule fra Sanne's tid i Sneakers, og prøver så vidt muligt at dække de fedeste, og selvfølgelig mest populære numre fra Sanne's solokarriere. Sanne Jam bestræber sig samtidig med at fange de lækreste rockelementer fra Danmarks rockmama's nyeste udgivelser.

 

Sanne Jam

 

Man kan se og høre på Sanne Jam's optræden, at alle musikere på samtlige poster er inkarnerede Sanne fans, og det er vigtigt at pointere, frontfigur Heidi ikke vil være Sanne, men elsker Sanne. Så hvis du kan lide Sanne's musik, så skal du glæde dig til en koncert med Sanne Jam til "En hyggelig havefest".

 

Se mere på sannejam.dk.

 

Bandet:

Heidi Geertsma - vokal

Kim Olsen - keyboard og vokal

Bjarke Bach - bas og vokal

Michael Geertsma - guitar

Michael Clausen - trommer

 

20.45 Blood on Blood


bloodonblood

 

Tribute bandet Blood on Blood har samlet sig om deres fælles passion for super rock-bandet Bon Jovi. Blood on Blood leverer respektfulde fortolkninger af udødelige hits som; Livin’ On A Prayer, Wanted Dead Or Alive, It’s My Life... – Hvem kender ikke disse numre, der for mange vil danne minder fra en svunden tid. Nu er der mulighed for at rippe op i de fede minder, når Blood on Blood inviterer dig til at komme og headbange, rocke og skråle med på Bon Jovi’s bagkatalog af kæmpe hits!

Bandet består af 5 erfarne musikere:

 

Tom Nielsen : Vokal

Marco Fernel Nørgaard : Guitar

Claus Greve : Keyboard

Kasper Ergemann : Trommer

Janos Fernel Nørgaard : Bass

 

www.bloodonblood.dk22.45 Dukkedrengene

Den skulle være god nok. Instrumenterne er trukket frem af gemmerne, støvet er pustet af, strengene er spændt op og så er Dukkedrengene igen klar til at lukke Havefesten, som de gjorde det tilbage i år 2008.

Dukkedrengene startede i år 2000 og spillede sammen i 8 år. Det blev til et hav af jobs på forskellige spillesteder, festivaler og diverse arrangementer. Stephan, Claus og Morten har været med hele vejen, men på keyboard pladsen har der været lidt udskiftning. Denne gang er det Martin Lawaetz der har taget udfordringen op som det 4. led, ikke bare på keyboard, men som lidt af en altmuligmand.

Det er ikke nogen hemmelighed at det er Kim Larsen kopi der står på programmet. Men i stedet for at lægge sig fast på et af Kim Larsens utallige bands, tager Dukkedrengene lidt numre fra dem alle, som f.eks. Kjukken, Bellami og selvfølgelig Gasolin. Så der er ikke nogen undskyldning for ikke at synge med - og mon ikke Dukkedrengene, såvel som publikum, hurtigt finder frem til de gamle dyder, og får skabt et brag af en fest at slutte af på. Kort sagt, kom frem til scenen og syng med på alle de gode gamle numre.

Planen fra bandet er i hvert fald at leve op til det samme slogan som de gjorde før i tiden:

 

Larsen kopier med stil!

 

Morten Trans: Forsanger & bas

Claus ”fidde” Friss: Trommer & kor

Stephan Hedelund: Lead guitar & kor

Martin ”bring it on” Lawaetz: Keyboard, guitar & kor

 

Dukkedrengene

Webmaster: Gitte Simonsen