PROGRAM 2012

Download programmet som PDF her.
 

Musikprogram

14.00 Evigglad sange m/ Nanna fra Børne MGP 2003
 
15.00 Alex Nyborg Madsen Trio
 
16.45 QC20
 
18.45 Mr. Smoking (Smokie Jam)
 
20.45 Thomas Helmig Jam
 
22.45 Kings of Rock
 

Underholdning

Trylle ArneKom og vær med, når TrylleArne slipper magien løs og tryllebinder børn og voksne. Vi vil sammen udfordre grænserne for det mulige og umulige!
 
Der vil være fart over feltet, og lattermusklerne vil blive rørt, men først og fremmest vil alle gå derfra med en uforglemmelig og ikke mindst uforklarlig oplevelse!
 
Grib denne unikke chance, for at opleve en tryllekunstner med over 10 års erfaring helt tæt på!
 
Trylle Arne slipper magien løs kl. 16.15.
 

Entré

Entré kun 50 kr - børn under 12 år fri entré.
 

Konferencier

Michael Schmidt
 

Musikken

 
Evigglad sange m/ Nanna fra Børne MGP 2003 kl. 14.00

Nanna MGP 2003Musikken er forrygende god, og den er meget swingende og afvekslende. Der er rock, stomp, rap, hands and feet, funkede, stille sange og enkelte jazzede.

Desuden er de krydret med sjove, små detaljer som en rigtig heks i Heksemutter, en gal jæger i Højt på en gren en krage, masser af prutter i Pruttesangen, samt en flot version af Lille Peter Edderkop med Knud Pheiffers originaltekst.

Sangene synges af Nanna fra MGP 2003, og hun bakkes op af dygtige, professionelle musikere: Mads Bærentzen, Mads Mazanti og Karin Jensen.

 

Kings of Rock kl. 22.45
 
Kings Of Rock - Så bliver det ikke større!
 
For dig som kender til – og som har oplevet de bedst rock-coverbands i Danmark. Er det dig, vil du helt sikkert genkende disse herrer fra Kings of Rock.
 
Kings Of Rock leverer absolut den fedeste fest – i allerhøjeste grad ! – det kan jo ikke undgås med disse musikere – med over 1.000 jobs på alle Danmarks spillesteder og festivaler og adskillige ture til vores soldater i Irak, Afghanistan og Kosovo , så ved man altså hvad man taler om !!
 
Musikerne i Kings Of Rock har bl.a. spillet i bands som Mercyful Fate, Cornerstone, Zauce, og Blink, og har turneret verden over med Metallica og Nickelback – helt over til Jerry Lee Lewis – for det ikke skal være løgn…
Kings of Rock  
Kings Of Rock består af: Stephan Mortensen - Lead Vokal & guitars, Bjarne T. Holm - Trommer, Carsten Pedersen - Bas & Vokal, Kasper Damgaard - Lead Guitar & Vokal.
 
 

Thomas Helmig Jam kl. 20.45

Thomas Helmig Jam
Tag fem wuznip'er: Alle dybt musikalske fyre, fascineret af Thomas Helmig og hans musik. Og denne fascination ér essensen i Thomas Helmig Jam feat. Michael Trier.

På rekord-tid har Thomas Helmig Jam opnået kult-status og kanon-popularitet på spillesteder landet over. Og de små steder bringer de store med sig. På reference-listen kan også findes Midtfyns festival 01, 02 og 03 -Langelands Festivalen 02 – 04 – 06 – 08 –DR - TV2 Zulu - TV3 - Tivoli – Skive Beavh Party, Nuuk Grønland, Tobakken i Esbjerg ... og listen fortsætter.

Et overbevisende vidnesbyrd om fem fyres ekstreme talent udi det Helmig'ske musik-univers. Du skal virkelig gnide øregangene godt før du kan høre forskel. Gør dig selv og din indre Helmig-fan en tjeneste, og oplev Thomas Helmig Jam – featuring.

MichaelTrier live...

...der er garanti for et smeltet isbjerg!

Thomas Helmig Jam 

Thomas Helmig Jam . Feat. Michael Trier er:

  • Michael Trier - ”Thomas Helmig” Vokal
  • Hesper Steensbeck - Guitar
  • HC Röder - Bass
  • Thomas Moesgaard - Keys
  • Henrik Thomsen - Trommer

 

Mr. Smoking (Smokie Jam) kl. 18.45

Danmarks hyldest til Smokie - kanon show - med “fede” vokaler!

Mr. Smoking spiller alle Smokie´s største hits gennem tiderne. Mr. Smoking er en flok erfarne musikere med over 25 år på bagen. Energi, spillelyst og charme præger en helt forrygende musikalsk oplevelse med Danmarks bedste Smokie Kopi-band.

Mr. Smoking

Lyt til verdens mindste forskel, - du tror det er løgn!

 

QC20 kl. 16.45

QC20 består af 4 erfarne herrer fra lokalområdet, som har spillet i en lang række bands i årenes løb. Kendetegnende for QC20 er, at de hygger sig med at spille musik, og det smitter i den grad af på publikum.

QC20

QC20 leverer sikre hits i overbevisende stil, så der er fest garanti!!! Repertoiret spænder vidt og indeholder numre fra Creedence Clearwater Revival, Beatles, Robbie Williams, 3 Doors Down, Foo Fighters, Steppenwolf, Kim Larsen, Shu-bi-dua og mange flere, så der skulle være noget for enhver smag…..

 

QC20 består af:

  • Mikkel Rasmus Møller - Vokal
  • Martin Lawaetz - Guitar, mundharpe og kor
  • Mads Christensen - Bas
  • Claus Friis - Trommer og kor

 

Alex Nyborg Madsen Trio kl. 15.00

Alex Nyborg Madsen Trio Egentlig var det en tilfældighed, at der pludselig var en Alex Nyborg Madsen Trio og der gik også rigtig lang tid før trioen fik et fast navn.

Navne er så forpligtende og stemningen i trioen var dengang og stadig, uforpligtende og uhøjtidelig.

De tre medlemmer; guitaristerne Torben Aalykke og Martin Schwerin og sangeren Alex Nyborg Madsen, spillede sammen i Savage Affair og spiller nu sammen i Alex Nyborg Madsen Trio.

Alex Nyborg Madsen Trio

Webmaster: Gitte Simonsen