PROGRAM 2010

Programmet kan hentes som PDF her.

Musikprogram

Kl. 14.00    UNKNOWN
 
Kl. 15.00    Musik for børn med BIM BAM BUSSE
 
Kl. 15.30    RUSTY
 
Kl. 16.45    Musik for børn med BIM BAM BUSSE
 
Kl. 17.30    BACK TO BLUE
 
Kl. 19.15    THE BOSS
 
Kl. 21.15    ABBA SHOW
 
Kl. 22.45    FOXX

 

Børneunderholdning

Gøgleren Abdul vil være på pladsen mellem kl. 14 og 17.
 
 

Konferencier

Michael Schmidt
 

Entré

Entré kun 50 kr - børn til og med 12 år fri entré.
 
 

Musikken

The Boss - tribute to Springsteen
 
Er du til Bruce Springsteen, så er du også til The Boss. Bandet er det eneste i Nordeuropa, der udelukkende spiller kataloget fra Springsteens mange klassikere og store hits. Forsangeren Michael Christensen er en Boss værdig og får med sin pragtfulde stemme, sammen med de øvrige musikere, hurtigt skabt en intim og dynamisk koncertstemning.

Numre som "Thunder Road", "My Hometown", "The River", "Hungry Heart", "Born In The USA" og "The Rising" plus mange flere, tager os alle med på en fantastisk rejse i selskab med et uovertruffent velspillende coverband.
 
Her er ikke tale om et band, der kun lige kender nogle enkle greb på guitaren, men et band, der kommer helt ud over scenekanten med en yderst professionel håndtering af både guitarer, trommer, keyboard og ikke mindst elektrisk violin. Og så ikke at forglemme forsangeren Michael, der fortolker Bruce på sin helt igennem troværdige og "amerikanske" facon.
Talemåden "vogt Dem for efterligninger" kan ikke bruges her, for det er som at være til koncert med The Boss himself!
 
Se mere på www.theboss.eu.
 
 
Foxx - Mamma Mia for et ABBA-show
Der er gået ABBA i den - igen! Den svenske pop-kvartet bliver netop nu hyldet i
biografer over hele verden i filmen Mamma Mia. FOXX hylder de svenske popmestre
på scener rundt i hele Danmark med et forrygende ABBA-show. Hvis festen
skal være et topaktuelt hit, så skal det være med FOXX og the ABBA-show.
 
En fest skal være uforglemmelig - noget som værterne er stolte af, og gæsterne taler om i lang tid efter. Det er FOXX Dance Band garanter for. Der er masser af bands, der spiller til festen... FOXX er festen. Og FOXX er også ABBA.
 
De fire rutinerede musikeres energi og kærlighed til musikken smitter langt ud over scenekanten. Det gælder ikke mindst, når FOXX hylder de svenske popmestre ABBA, der nu - mere end 25 år efter de gik hver til sit - er mere aktuelle end nogensinde. Efter at have lagt historie til en af verdens mest succesfulde musicals, MAMMA MIA, har  filmen af samme navn nu indtaget biografsale over hele verden.
Og FOXX’s ABBA-show har indtaget Danmark. Tusindvis af fest-gæster har allerede nydt FOXX fremføre sine 10 fejende flotte ABBA-hits, med alt hver dertil hører af lækre vokalharmonier, strygere, skinnende satin-tøj, et fejende flot lysshow og - ikke mindt - ualmindeligt lækkert hår. FOXX’s ABBA-show ville gøre svenskerne misundelige. Hvis de oplevede det.
Se mere på www.foxx.dk.
 
 
Back to Blue - Pak danseskoene og ta' med…

Skal festen være en succes, har Back to Blue en ret enkel, men yderst delikat opskrift med krydderier, der kan pirre enhver gane: Man blander simpelthen de allerbedste hits fra de sidste 5-6 årtier - tilsætter en ordentlig sjat vaskeægte spilleglæde og professionalisme. Derefter smages til med intens publikumskontakt og et fyldt dansegulv, inden det blandes godt og grundigt i BtB's velsmurte musikblender...
 
Vupti - så har man en forrygende og festlig aften i godt selskab. Eneste kendte bivirkninger kan være en pludselig opstået lykkefornemmelse, overdreven svedproduktion, ekstremt ømme fødder og tendens til abnorm hæshed.
Se mere på www.backtoblue.dk.
 
 
Rusty - Rusty never sleeps
 
Rusty er en svedende covercocktail bestående af 2 dele tightspillet bas n’ drums kombineret med iskolde guitarsoli ”on the fly” og en knivspids akustisk guitar. Vokalistisk stærk krydret med et skud Rob Thomas’ish flavour - altsammen selvfølgelig ON THE F**KING ROCKS!. 
 
De nyeste hits tæskes gennem covermaskinen – og du vil lægge øre til stramme versioner af hits fra Sabyia, Robbie Williams, Tue West, Thomas Helmig, Gavin DeGraw m.fl. Fremført med nerve, sjæl og intensitet af bandets 4 medlemmer, alle med årelang live-erfaring.
 
Der er dømt feststemning, fællessang, spilleglæde og fremragende musikalsk kompetence når Rusty hamrer sømmet i bund. Så tøv ikke med at bunde en Rusty Special – der er dømt lydmæssig happy hour !
Rusty består af:
 
Mads Physant: Guitar/Vokal. Mads har stor erfaring i akustiske sammenhæng. Spiller blandt andet i duoen TASTE IT med Esben Erlandsen kendt fra Stjerne For En Aften.
 
John H. Johansen: Trommer. John har spillet i et utal af bands. Han har spillet alt
fra Folk til Hård Rock.
 
Rune Koop-Jakobsen: Bas/vokal. Rune har ligesom John spillet i mange forskellige bands, så det er en rytmegruppe der kender hinanden musikalsk.
 
Torsten Matthiesen: Guitar/vokal. Indehaver af Barforamastudiet i Kastrup v/Gram, med fortid i bl.a. Late Night Radio, Tour De Force og As An Am. Mange års erfaring som guitarist og lydtekniker.
 
Se mere på www.rustyweb.dk.
 

Børneunderholdning

 
Bim Bam Busse
 
Bim Bam Busse spiller de gamle klassikere inden for børnesange. Lige fra de helt gamle "De små synger" til de nye sange eller fortolkninger fra CD'erne Åh Abe, Han kat, Pa pa Papagøje, samt numre helt op til nu.
 
Duoen spiller og synger for børnene, men prøver altid på at engagere dem og synge med på det de kan - og det er i følge dem ikke så lidt.
 
Emil Kjær og John Sørensen har hver to børn, som har været med til at inspirere dem til at opstarte Bim Bam Busse. "En gang til" er en sætning, som ingen kan stå for - og den understreger vigtigheden af at man leger, spiller, synger og underholder børn og barnlige sjæle.
 
 
 
Gøgleren Abdul
 
Som en del af dette års børneunder-holdning har vi igen fået fat i Abdul. 
 
Han er uddannet professionel artist, men startede allerede som artist som 12-årig og har rejst med bl.a. Cirkus Bennewies. Underviser i dag skuespillerelever på Aarhus Teater og har siden 1976 lavet workshops med børn og voksne på skoler, fritidshjem, børnehaver og lign.
 
Et show med Abdul indeholder elementer fra såvel cirkusakrobatik, gøgleri, klovneri menneskepyramider, jonglering, spring 1-hjulet cykel og stunt. Det er underholdning på højt plan for børn, ældre, byrådsmedlemmer, kontorassistenter eller familier - og det er undervisning for alle, om du er handicappet eller elitegymnast.

Abdul er altid på farten og altid parat - og han garanterer dig med sit smittende humør, sine akrobatiske evner, sine klovnerier og sin dynamiske energi en uforglemmelig og sjov oplevelse.
 
Se mere på: www.abdul.dk.
 

 
Webmaster: Gitte Simonsen