PROGRAM 2009

 
Programmet kan hentes som PDF her.
 
 
Musik
 
Kl. 14.00    Just In Case
 
Kl. 15.15    Musik for børn med Michael Back
 
Kl. 15.45    Six
 
Kl. 17.00    Musik for børn med Michael Back
 
Kl. 17.30    Birgers Venner
 
Kl. 19.15    Natholdet
 
Kl. 21.00    Zoo-Tv
 
Kl. 22.45    Hvide Løgne
 
 
Børneunderholdning
 
Gøgleren Abdul vil være på pladsen mellem kl. 14 og 17.
 
 

Entré

Entré kun 50 kr - børn til og med 12 år fri entré.
 
 
 

Musikken

 
Just In Case 
 
Ikke bare et hvilket som helst danse-orkester!
 
 
 
 
"Vores mission med musikken er at få folk op af stolene og vi kan garantere at det lykkes til fulde.
 
Musikernes meget høje niveau og professionelle indstilling gør, at publikum oven i købet går hjem med en koncert oplevelse ud over det sædvanlige.
 
Gutterne gør her simpelthen det de er bedst til og bedst kan li' - Spiller!
 
Repertoiret er så bredt at det stort set dækker alt fra tiden tilbage omkring Elvis og helt frem til dagens hits - fra det helt stille til det mest heftige rock'n roll.
 
Alt i alt vil Deres arrangement om det er klub, fest, koncert, temafest eller andet - være i de bedste hænder hos Just In Case."
 
 

Just In Case

- Er et Haderslev orkester bestående af 3 spilleglade gutter. Show & energi er gruppens varemærke. Repertoiret festligt og garanterer tilhørerne en god aften. Syng med på Kim Larsens de bedste og hør saftig amerikansk guitar rock.
 
Just In Case

- Består af Jesper Iversen: Sang, trommer & perkussion; Kim Langelund: Akustisk guitar, mundharpe, sang; Jens Kaa: Akustisk & elektrisk guitar, sang.
 
Just In Case

- Har spillet i 3år & er på den kort tid blevet en sikker træffer på byens små & store spillesteder. Musik ud over scenekanten – altid! Til daglig underviser Jesper og Jens i musik. Kim er kokkeelev af rang & musikalsk til fingerspidserne.
 
Just In Case

- Glad og energisk musik ud over det sædvanlige!
 
 
 
 
 
SIX

Med en sætliste, som indeholder Beth Heart, Toto, Anouk, Alphabeat, Katie Melua og meget mere, er der lagt i ovnen til en super underholdning.

 

Six har spillet sammen i 10 år og formår at levere en altid fed live-oplevelse, hvor alle giver sig 110 procent.

På lead-sang finder vi Jutta (Buller) Hansen og Lars Pedersen, som også spiller keyboard. På bas og kor Ebbe Egeriis, på guitar Klaus Simonsen og på trommer og kor Michael Grelk.

Six..... De kan sgu nogle tricks....

 
 
Birgers Venner
 
”Vil du danse med mig?” blev der sagt og straks blev dansegulvet fyldt med glade syngende mennesker og en fantastisk stemning. Datoen var den11 juli og klokken viste 21:15 og Havnefesten i Juelsminde var i gang.
 
Birgers Venner var hyret som opvarmningsband for verdensnavnet Smokie.
 ”Go’daw du, vil du dans’ med mig” og publikum strømmede ud på dansegulvet.
 
 
 
 
Der var dømt fællessang og en fantastisk koncert. Der opstod forrygende stemning, som holdt samtlige 90 minutter Birgers Venner var på scenen.
 
Birgers Venners optræden den dag, startede faktisk meget tidligere unplug live med ”I en lille båd der gynger”, som afsluttede TV SYD’s sommerudsendelse, der blev sendt direkte fra stranden ved siden af det kæmpe store koncerttelt.
 
Efter denne formidable optræden og efterfølgende succes tog bandet på en velfortjent ferie, men er nu atter i gang på fulde omdrejninger, og klar til nye udfordringer rundt omkring i landet.
 
Læs mere om Birgers Venner på www.birgersvenner.dk.
 
 
Natholdet
 
Hit på hit på hit på hit
 
Natholdet er et velspillende rockband, der har eksisteret siden 1991, og består af 4 dygtige og rutinerede musikere, der tilsammen har flere hundrede jobs på bagen.
 
Natholdets repertoire er en god blanding af tradition og fornyelse eller sagt på en anden måde: Hit på hit på hit på…
 
 
Natholdet tager de sidste 5 årtiers rock- og popmusik under kærlig og personlig behand¬ling¬ og spiller alt fra 50’ernes Elvis og 60’ernes Beatles og Stones over 70’ernes Creedence og Gasolin og 80’ernes Springsteen og TV-2 til 90’ernes Big Fat Snake og Thomas Helmig og 00'ernes Robby Williams eller Saybia.
 
Natholdets musik er kendetegnet ved at det vokale er sat i højsædet. De tre dygtige sangeres tre-stemmige kor giver bandet deres helt egen karakteristiske lyd.
 
Natholdets medlemmer har en fortid i velkendte bands som Marock, Plimsoul, Tramcar, Mafiaen, Tin Pan og Country Crew.
 
Natholdet består af: Jules Weston - guitar og sang. Frank Jacobsen - trommer og sang. Steen Thaysen – bas. Klaus Keith - keyboards, guitar, mundharpe og kor.
 
Læs mere på www.natholdet.com eller på Facebook, hvor der er oprettet en fanklub.
 
 
ZOO-TV
 
ZOO-TV spiller U2 som de fire irske rock-ikoner fremstår på scenen i dag, med en helstøbt lyd og mere moden indgangsvinkel til deres sange, men med klare aner til de 80’ere, der banede vejen for gruppen.
 
 
 
 
Siden ZOO-TV blev dannet i 2000, har de optrådt på flere af de store danske
festivaler - bl.a. Skanderborg Festival - gæstet de fleste spillesteder i Danmark og har flere gange rejst til Afghanistan, Irak og Kosovo, hvor deres koncerter for de danske og internationale styrker har vakt stor jubel.
 
Lad det være sagt. ZOO-TV er ikke endnu et U2 ”party band” men et ægte U2 rock-show fra start til slut.
 
ZOO-TV består af: Jacob Sander - vokal, Henning "Kanten" Anthonsen - guitar, Uffe Winther – trommer, Jesper Hermann Heinz - bas & backing vokal.
 
 
 
 
 
 
Hvide Løgne
 
Hvide Løgne skal slutte festen af med et brag af en koncert med danske hits.
Hørte du til dem, som stod foran spejlet og dansede, sang eller spillede luftguitar til de danske hits fra 80`erne og 90èrne? Hvis ja, så er vi overbeviste om, at Hvide Løgne er noget for dig!
 
 
 
 
Repertoire:  
 
Halberg/Larsen, Tøsedrengene, Dodo and the Dodos, Do the Duck, Sneakers, Ray Dee Ohh, Anne Linnet Band, Rugsted/Kreutzfeldt, Rocazino, Sanne, News, One Two, Danser med Drenge, Alberte, Danseorkesteret mm.
 
Hvide Løgne blev dannet af Karsten Storm (Do the Duck) og bandet består i dag af rutinerede og professionelle musikere, som har adskillige af live jobs bag sig. Kristine Blond – sang, Karsten Storm – keyboard og kor, Jes Wind Andersen – trommer, Peter Abrahamsen – guitar og kor, Henrik Raabo – bas og kor.
 
Læs mere om Hvide Løgne på www.hvideloegne.dk.
 

Børneunderholdningen

Abdul
 
Som en del af dette års børneunderholdning har vi fået fat i Abdul. 
 
Han er uddannet professionel artist, men startede allerede som artist som 12-årig og har rejst med bl.a. Cirkus Bennewies. Underviser i dag skuespillerelever på Aarhus Teater og har siden 1976 lavet workshops med børn og voksne på skoler, fritidshjem, børnehaver og lign.
 
Et show med Abdul indeholder elementer fra såvel cirkusakrobatik, gøgleri, klovneri menneskepyramider, jonglering, spring 1-hjulet cykel og stunt.

Det er underholdning på højt plan for børn, ældre, byrådsmedlemmer, kontorassistenter eller familier - og det er undervisning for alle, om du er handicappet eller elitegymnast.
 
Abdul er altid på farten og altid parat - og han garanterer dig med sit smittende humør, sine akrobatiske evner, sine klovnerier og sin dynamiske energi en uforglemmelig og sjov oplevelse.
 
Læs mere på www.abdul.dk.
 
 
Michael Back
 
 
 
 
”I snart 15 år har jeg har jeg underholdt børn og barnlige sjæle med musik og sjov. I august 1999 etablerede jeg Musik & Sjov og siden da, har jeg haft forrygende travlt som fuldtids børneunderholder, musiker, gøgler, foredrags- og kursusholder, koncert arrangør, cirkus direktør m.v.
 
 
 
 
Igennem årene er det blevet til mere end 2000 arrangementer i diverse legestuer, børnehaver, biblioteker, skoler, byfester, karnevaler og festivaler. I 1999 ud gav jeg cd’en Op på tæerne, i 2005 udkom så Ska’ vi hoppe? og i november 2008 udkom så min 3. cd, som jeg har kaldt: Så skal der leges!”
 
Cd’en Så skal der leges indeholder 15 nye glade børnesange og lege om: fødselsdag, zoologisk have, trolde, linedansere, sørøvere, akrobater, klovne, hula hop, hajer, sælen Frede og drille nisser.
 
Læs mere om Michael Back på www.musik-sjov.dk.
 
Webmaster: Gitte Simonsen